As dori sa stiu la voi cat de repede se incarca pagina forumului ? Oricum, acest aspect depinde si de conexiunea pe care o aveti la internet. Intreb lucru asta deoarece, dupa ce s-a efectuat mutarea forumului, as dori sa stiu daca s-a schimbat ceva in timpii de accesare a anumitor sectiunii din forum. Raspunsul la aceasta intrebare se va face precizand si latimea de banda pe care o aveti disponibila conexiunii la internet (de regula: 128, 256, 512Kb).
Pagina 1 din 1
Parerile userilor O intrebare - mai multe raspunsuri
|
|
Postat 27 September 2007 - 08:10 AM
|
Amplificator audio DIY (de vanzare)
Aveti vreo problema in audio, atunci nu uitati sa cititi inainte de a posta:
- cum dimensionam un alimentator pentru amplificatoare audio? Sau cum cablam un amplificator audio?
- cum calculam un transformator toroidal?
Mai multe aici. Inca nu v-ati lamurit sau nu ati gasit subiectul care va intereseaza? Atunci puteti deschide un subiect intr-o sectiune potrivita din forum.
Daca n-ai reusit continua, daca ai reusit continua!
- cum dimensionam un alimentator pentru amplificatoare audio? Sau cum cablam un amplificator audio?
Mai multe aici. Inca nu v-ati lamurit sau nu ati gasit subiectul care va intereseaza? Atunci puteti deschide un subiect intr-o sectiune potrivita din forum.
|
|
Postat 28 September 2007 - 08:33 AM
|
As dori sa semnalizez aici problema incarcarii atasamentelor. Se pare ca problema a aparut dupa transfer ???
P.S. Pagina forumului se incarca foarte bine, adica repede si celealte sectiunii se acceseaza foarte usor (am conexiune la net de 128kbytes)
P.S. Pagina forumului se incarca foarte bine, adica repede si celealte sectiunii se acceseaza foarte usor (am conexiune la net de 128kbytes)
Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
|
|
Postat 28 September 2007 - 02:18 PM
|
Problema atasamnetului s-a rezolvat. Daca mai intampinati probleme in acest sens va rog sa va adresati aici.
Amplificator audio DIY (de vanzare)
Pagina 1 din 1
Subiecte Similare
| Subiect | Forum | Deschis de | Statistici | Ultimul Mesaj | |
|---|---|---|---|---|---|
|
o intrebare de incepator
|
Intrebarile incepatorilor |
vio_gl
|
|
|
|
Mai tineti minte serialul TWIN PEAKS
|
Entertainment |
BĂRBOS RADU IOAN
|
|
|
|
Recomandari va rog: cel mai bun mixer audio ?
|
Pro audio, lumini profesionale... |
releu
|
|
|
|
La stiri numai fotbal de parca numai sportul asta exista
De ce ? |
Entertainment |
titi
|