Comunitatea Tehnium Azi : Parerile userilor - Comunitatea Tehnium Azi

Salt la con?inut

RSS RSS Feed

REGULI

1. Daca aveti probleme in vizualizarea topicurilor, afisarea macros in forum (iconitele amplificatoarele operationale din pagina index a forumului cu rosu si albastru), va recomand sa bifati optiunea din partea de jos a paginii index a forumului: "Mark all posts as read" sau "Marcati mesajele ca fiind citite".
2. Pentru alte tipuri de probleme soft forum va recomand sa va logati in forum si sa aplicati metoda "MODIFICARE PAROLA - SALVARE PROFIL".
3. Rog toti useri sa-si completeze in profil locatia si alte date personale. Acest lucru este important deoarece prin completarea in profil a datelor personale puteti participa mai tarziu la concursuri, dar si sa va faceti cunoscuti intregi comunitati.

Multumesc de intelegere.
Pagina 1 din 1

Parerile userilor O intrebare - mai multe raspunsuri

Utilizatorul este online   donpetru Icon

Postat 27 September 2007 - 08:10 AM
  • Administrators
  • Vezi galerie
  • Grup: Root Admin
  • Postari: 4307
  • Inregistrat: 04-August 07
  • Resedinta:Galati
As dori sa stiu la voi cat de repede se incarca pagina forumului ? Oricum, acest aspect depinde si de conexiunea pe care o aveti la internet. Intreb lucru asta deoarece, dupa ce s-a efectuat mutarea forumului, as dori sa stiu daca s-a schimbat ceva in timpii de accesare a anumitor sectiunii din forum. Raspunsul la aceasta intrebare se va face precizand si latimea de banda pe care o aveti disponibila conexiunii la internet (de regula: 128, 256, 512Kb).
Amplificator audio DIY (de vanzare)

Aveti vreo problema in audio, atunci nu uitati sa cititi inainte de a posta
:
- cum dimensionam un alimentator pentru amplificatoare audio? Sau cum cablam un amplificator audio?
- cum calculam un transformator toroidal?
Mai multe aici. Inca nu v-ati lamurit sau nu ati gasit subiectul care va intereseaza? Atunci puteti deschide un subiect intr-o sectiune potrivita din forum.

Daca n-ai reusit continua, daca ai reusit continua!
0

Utilizatorul este offline   releu Icon

Postat 28 September 2007 - 08:33 AM
  • Senior Member
  • Grup: Tehnium Azi
  • Postari: 1323
As dori sa semnalizez aici problema incarcarii atasamentelor. Se pare ca problema a aparut dupa transfer ???

P.S. Pagina forumului se incarca foarte bine, adica repede si celealte sectiunii se acceseaza foarte usor (am conexiune la net de 128kbytes)
Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
0

Utilizatorul este online   donpetru Icon

Postat 28 September 2007 - 02:18 PM
  • Administrators
  • Vezi galerie
  • Grup: Root Admin
  • Postari: 4307
  • Resedinta:Galati
Problema atasamnetului s-a rezolvat. Daca mai intampinati probleme in acest sens va rog sa va adresati aici.
Amplificator audio DIY (de vanzare)

Aveti vreo problema in audio, atunci nu uitati sa cititi inainte de a posta
:
- cum dimensionam un alimentator pentru amplificatoare audio? Sau cum cablam un amplificator audio?
- cum calculam un transformator toroidal?
Mai multe aici. Inca nu v-ati lamurit sau nu ati gasit subiectul care va intereseaza? Atunci puteti deschide un subiect intr-o sectiune potrivita din forum.

Daca n-ai reusit continua, daca ai reusit continua!
0

Pagina 1 din 1

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi)

Topic Navigation
Forum Jump

free counters
emil.matei.ro www.tehnik-top.ro Director web
Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director-Web.net Smarty Web Director Ro-Media