Comunitatea Tehnium Azi : Conflict - Comunitatea Tehnium Azi

Salt la con?inut

RSS RSS Feed
  • (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2

Conflict Conflict intre placa de retea si TV tuner

Utilizatorul este offline   donpetru Icon

Postat 29 September 2007 - 07:16 AM
  • Administrators
  • Vezi galerie
  • Grup: Root Admin
  • Postari: 4309
  • Inregistrat: 04-August 07
  • Resedinta:Galati

Citeaza

L-am cumparat online de la Ultrapro.

Eu unul nu recomand cumparari online mai ales de calculatoare. Componente PC mai accept dar un calculator... :093:
Incercati sa realizati mutarea placilor dupa cum v-am spus intr-un post mai sus Daca nu reusititi nici asa va recomand sa va duceti la service, deoarece este un produs in garantie si este datoria lor sa va schimbe, foarte probabil, placa de baza.
Amplificator audio DIY (de vanzare)

Aveti vreo problema in audio, atunci nu uitati sa cititi inainte de a posta
:
- cum dimensionam un alimentator pentru amplificatoare audio? Sau cum cablam un amplificator audio?
- cum calculam un transformator toroidal?
Mai multe aici. Inca nu v-ati lamurit sau nu ati gasit subiectul care va intereseaza? Atunci puteti deschide un subiect intr-o sectiune potrivita din forum.

Daca n-ai reusit continua, daca ai reusit continua!
0

Utilizatorul este offline   miron1947 Icon

Postat 29 September 2007 - 12:19 PM
  • Tehnium Azi Expert
  • Grup: Tehnium Azi
  • Postari: 7011
  • Inregistrat: 05-August 07
  • Resedinta:Brasov

Vezi postareaSIG, la Sep 29 2007, 05:43 AM, a spus:

Am vazut pe site-ul lor ca au magazin in Brasov.
Ramane valabil,parerea mea,cu un drum pana la ei la magazin,ca doar e aceeasi firma.

Am fost la magazin,dar nu am rezolvat nimic,spun ca nu au legatura cu magazinul online,ba chiar ma luat de sus,"daca ati vrut sa cumparati mai ieftin".

Vezi postareadonpetru, la Sep 29 2007, 07:16 AM, a spus:

Eu unul nu recomand cumparari online mai ales de calculatoare. Componente PC mai accept dar un calculator...

Doar tunerul l-am luat online,PC-ul il am de mult.

Citeaza

Incercati sa realizati mutarea placilor dupa cum v-am spus intr-un post mai sus

Am incercat toate combinatiile intre sloturi si nu sa produs nici-o modificare.

Citeaza

Daca nu reusititi nici asa va recomand sa va duceti la service, deoarece este un produs in garantie si este datoria lor sa va schimbe, foarte probabil, placa de baza.

Placa de baza eu o am de mult si nu este cumparata de la ei.Acum am vorbit si au spus sa le trimit placa inapoi si daca acolo nu apar conflicte,trebuie sa reinstalez Windows-ul cu placa TV instalata fizic.Nu stiu daca sa fac manevra asta sau sa caut alt tuner.
“Măsoară ceea ce este măsurabil şi transformă în ceva măsurabil ceea ce nu se poate măsura.”
Galileo Galilei
0

Utilizatorul este offline   SIG Icon

Postat 29 September 2007 - 01:30 PM
  • Senior Member
  • Postari: 2475

Vezi postareamiron1947, la Sep 29 2007, 12:19 PM, a spus:

trebuie sa reinstalez Windows-ul cu placa TV instalata fizic.

Incercati sa reinstalati Windows-ul cu placa TV montata.
Nu aveti nimic de pierdut daca incercati.

Vezi postareamiron1947, la Sep 29 2007, 12:19 PM, a spus:

Nu stiu daca sa fac manevra asta sau sa caut alt tuner.

Daca nu merge nici cu reinstalat-ul Windows-ului atunci ii sunati si le spuneti sa va schimbe placa,indiferent daca la ei apar sau nu conflicte.Daca nu cred sa trimita un delegat sa vada ca nu functioneaza corect.
Puteti sa le plasati si chestia cu protectia consumatorului ptr. ca nu v-au informat ca s-ar' putea sa nu fie compatibila placa TV tuner cu unele configuratii de calculator.
P.S. La baietii aia smecheri la care ati fost trebuia sa le propuneti un mic ciubuc daca va ajuta.Poate nu v-a trecut prin gand.Altfel nu faci nimic in Romanica. :093:
Succes.
- Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!
- Oamenii, ca si natiunile, vor actiona rational numai dupa ce toate celelalte posibilitati au fost epuizate.
0

Postat 05 October 2007 - 04:10 PM
  • Tehnium Azi Expert

Vezi postareaSIG, la Sep 29 2007, 01:30 PM, a spus:

Incercati sa reinstalati Windows-ul cu placa TV montata.
Nu aveti nimic de pierdut daca incercati.

N-am avut nimic de pierdut(am folosit alt HDD pentru asta),doar timp,dar situatia este neschimbata.
“Măsoară ceea ce este măsurabil şi transformă în ceva măsurabil ceea ce nu se poate măsura.”
Galileo Galilei
0

Utilizatorul este offline   edy_wheazel Icon

Postat 06 October 2007 - 09:41 AM
  • Tehnician
  • Postari: 378
  • Inregistrat: 09-August 07
Tunerul TV este cea mai pacatoasa componenta a calculatorului. Niciodata nu am instalat una si sa nu fie probleme. Problemele le-am rezolvat uneori cu driverii, adica download-eaza ultimii driveri (nu neaparat necesar) si fa experimente cu instalarea lor. Adica: sunt mai multe metode de instalare a driverilor in Windows, incearca-le pe toate, cu CD, din control panel, cautare componenta, etc. Vezi care driver e ok si care intra in conflict, vezi care componenta a TV tuner-ului este necunoscuta, unde sunt probleme sterge doar problema din control panel, restart si cauta ceva corespunzator. Cum ai observat si tu iti apar componente ale tunerului si in alte zone din control panel decat cele special asignate lui.
Am avut un prieten care avea asa ceva pe calculator, tipu' era bota in calculatoare si de fiecare data cand ii reinstalam windows-ul trebuia sa incerc variantele de mai sus ca nu mai tineam minte...
0

Postat 06 October 2007 - 12:48 PM
  • Tehnium Azi Expert

Vezi postareaedy_wheazel, la Oct 6 2007, 09:41 AM, a spus:

Problemele le-am rezolvat uneori cu driverii, adica download-eaza ultimii driveri .

Peoblema apare inaite de instalrea driver-lor,apare din momentul introducerii in slot.
Galileo Galilei
0

Utilizatorul este offline   edy_wheazel Icon

Postat 06 October 2007 - 02:04 PM
  • Tehnician
  • Postari: 378
  • Inregistrat: 09-August 07
Imi cer scuze, se pare ca nu am citit atent posturile anterioare, fratele meu a avut o problema similara cu un TV tuner, uneori chiar mai nasol (se oprea calculatoru', etc.), si nu a reusit sub nici o forma sa rezolve problema, intr-un final a renuntat la tuner, oricum il primise gratis, dupa aia am vazut de ce.
0

Postat 06 October 2007 - 02:54 PM
  • Tehnium Azi Expert

Vezi postareaedy_wheazel, la Oct 6 2007, 02:04 PM, a spus:

intr-un final a renuntat la tuner, oricum il primise gratis, dupa aia am vazut de ce.

Asta cred ca fac si eu.dar nu gratis,a costat 75 RON.
Galileo Galilei
0

Utilizatorul este offline   scormonel Icon

Postat 04 November 2007 - 03:42 PM
  • Membru
  • Grup: Members
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 20-August 07
Bios-ul de la placa de baza este de vina. El se ocupa de alocarea resurselor la componentele hard, acum vreo 20 de ani trebuia sa le configurezi manual. Daca apar conflicte de DMA, de IRQ sau alocare memorie, apoi biosul nu stie sa le gestioneze fiindca teoretic este plug & play. Incearca un update de bios si daca nu ajuta, cumpara-ti o placa de baza Intel fiindca precis ai o chinezarie (Made in Taiwan).
0

Postat 04 November 2007 - 04:07 PM
  • Tehnium Azi Expert

Vezi postareascormonel, la Nov 4 2007, 04:42 PM, a spus:

cumpara-ti o placa de baza Intel fiindca precis ai o chinezarie

Bios-ul este ultimul afisat pe site-ul fabricantului,nu-mi permit sa dau cca.200si ceva de RON,pentru o placa de baza noua,pentru a folosi o placa TV de 75RON.Cred ca am sa optez pentru unul extern cuplat la USB.
Galileo Galilei
0

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2

Subiecte Similare

Subiect Forum Deschis de Statistici Ultimul Mesaj
Raspunsuri Noi Icon o intrebare de incepator Intrebarile incepatorilor vio_gl Icon
  • 1 Raspuns
  • 925 Vizualizari
Raspunsuri Noi Icon Driver ptr. o placa TV tuner. Software SIG Icon
  • 1 Raspuns
  • 952 Vizualizari
Raspunsuri Noi Icon Parerile userilor
O intrebare - mai multe raspunsuri
Site & Forum Feedback donpetru Icon
  • 2 Raspunsuri
  • 1078 Vizualizari
Raspunsuri Noi Icon Vand placa de sunet M-Audio Audiophile 2496
placa audio profesionala
Prestari servicii, vanzari si cumparari calinburloiu Icon
  • 0 Raspunsuri
  • 2200 Vizualizari
Raspunsuri Noi Icon un sfat cu o placa de sunet Consultanta ionutzzzz Icon
  • 13 Raspunsuri
  • 1141 Vizualizari

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi)

Topic Navigation
Forum Jump

free counters
emil.matei.ro www.tehnik-top.ro Director web
Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director-Web.net Smarty Web Director Ro-Media