Trebuie sa recunoastem ca la facultate au fost si cursuri cei drept interesante, ma refer in primul si primul rand la alea cu tenta practica si nu la cele teoretice din primi ani de care doream sa scapam cat mai repede cu putinta. Cine a fost student stie la ce ma refer, sesiunea, bla bla bla. Spre exemplu, cursurile care le-am facut eu la POLI si pe care cred ca au reprezentat baza informationala care m-a format mai tarziu ca inginer sunt:
1. Electronica de putere.
2. Masini electrice
3. Masurari electrice si electronice
4. Electronica
5. Aparate electrice
6. "Practica de la sfarsitul fiecarui an" :d6: un fel de SPORT sa-i zic asa.
Cam atat. :b8:
Pagina 1 din 1
Cursurile care v-au placut cel mai mult Special pentru studenti de la POLI
|
|
Postat 10 October 2007 - 10:45 PM
|
Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
|
|
Postat 10 October 2007 - 11:13 PM
|
Electronica digitala, automatizari, microcontrollere, educatie fizica (si berile de dupa meci).
|
|
Postat 12 October 2007 - 09:33 PM
|
Apropo, este cineva pe aici care a avut mai mult de 3 restante intr-o sesiune ??? Sa fie lucru asta un semn bun sau rau despre formarea ulterioara a studentului ? Cum priviti lucru asta ?
:e3:
|
|
Postat 13 October 2007 - 07:18 AM
|
releu, la Oct 12 2007, 10:33 PM, a spus:
Apropo, este cineva pe aici care a avut mai mult de 3 restante intr-o sesiune ??? Sa fie lucru asta un semn bun sau rau despre formarea ulterioara a studentului ? Cum priviti lucru asta ?
Intr-un invatamant sanatos s-ar'putea ca restantele sa fie un reper in ceea ce priveste nivelul de pregatire si seriozitatea prezenta si viitoare a studentului.Insa intr-un invatamant cum a fost si este la noi,fara cap si fara coada cum s-ar' spune,e greu sa faci legatura intre una si alta.
- Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!
- Oamenii, ca si natiunile, vor actiona rational numai dupa ce toate celelalte posibilitati au fost epuizate.
- Oamenii, ca si natiunile, vor actiona rational numai dupa ce toate celelalte posibilitati au fost epuizate.
|
|
Postat 13 October 2007 - 01:38 PM
|
releu, la Oct 12 2007, 11:33 PM, a spus:
Da. Eu. In legatura cu "formarea ulterioara", nu cred ca e nici un semn. Am cunoscut un absolvent de electronica, media 9,05 , pentru care intrebarea "ce este un tiristor" a fost prea grea... si nici nu parea ingrijorat de faptul asta (" ce, e si aia vreo piesa, mare smecherie ! ). Marea smecherie ( fara ghilimele) era ca el are o diploma.
Asta e doar un exemplu, pot da multe altele din varii domenii.
|
|
Postat 26 October 2007 - 09:01 PM
|
Citeaza
Marea smecherie ( fara ghilimele) era ca el are o diploma.
Foarte adevarat. Din pacate in Romania in ultima perioada a devenit o traditie chestiunea asta. Si nu e bine deloc, pe de o parte se deterioreaza si mai mult calitatea invatamantului romanesc care a devenit cum a devenit, iar pe de alta parte se promoveaza "incultura". Daca unul cu media 9 si ceva, cum exemplifica betamax a ajuns cu diploma in mana si are poate o pila buna pe undeva iti ia fata la un interviu si plangi de mila. Adica, tind sa cred ca tot TARA LUI GARCEA am ramas, nu ? Corectati-ma daca gresesc.
|
|
Postat 27 October 2007 - 08:06 PM
|
releu, la Oct 12 2007, 11:33 PM, a spus:
Singura mea restanta a fost la programare, limbajul C. Chiar am fost obligat sa-l invat (am dat examenul de vreo trei ori) si chiar mi-a prins bine. Nu pot sa spun ca sunt doxă dar m-a ajutat.
|
|
Postat 19 March 2011 - 03:13 PM
|
Echipamente cu Logica Programabila - foarte interesant si cursul si laboratorul , facem aplicatiile pe o placa de dezvoltare numita EvB 4.3 cu microcontroler ATMega16.
Te rog NU vizita http://molo2oblog.blogspot.com/
Nu vizita nici http://planteexotice...i.blogspot.com/
Nu vizita nici http://planteexotice...i.blogspot.com/
Pagina 1 din 1
Subiecte Similare
| Subiect | Forum | Deschis de | Statistici | Ultimul Mesaj | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Important pentru mine
|
Intrebarile incepatorilor |
claudiu_84
|
|
|
|
Mai tineti minte serialul TWIN PEAKS | Entertainment |
BĂRBOS RADU IOAN
|
|
|
|
Softuri "STUDENT VERSION " pentru cei interesati !
|
Documentatie si scheme |
BĂRBOS RADU IOAN
|
|
|
|
Parerile userilor
O intrebare - mai multe raspunsuri |
Site & Forum Feedback |
donpetru
|
|
|
|
Care joc va place si de ce?
|
Entertainment |
SIG
|
|
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi)
Topic Navigation
Forum Jump
div>

Postat 10 October 2007 - 10:45 PM