Comunitatea Tehnium Azi : Schema electrica a Convertizor de sudura CSC 350 generator de curent continuu - Comunitatea Tehnium Azi

Salt la con?inut

RSS RSS Feed

REGULI

1. In aceasta sectiune, ca si in tot forumul, nu se accepta postarea de link-uri web care contin carti scanate si nici nu se accepta incarcarea unor astfel de documentatii direct pe acest server. Daca firul discutiei cere astfel de materiale, va rugam sa folositi alte metode de informare pentru utilizatorul in cauza, cum ar fi mesageria privata a forumului.
2. Manualele de service a diferitelor aparate electronice sau electrocasnice se pot insera in forum numai daca produsul respectiv a iesit din fabricatie si nu mai este comercializat.

Va rugam sa respectati aceste reguli, in caz contrar administratorul isi rezerva dreptul sa suspende utilizatorul care incarca regulile fara nicio notificare prealabila.

Multumim pentru intelegere.
Pagina 1 din 1

Schema electrica a Convertizor de sudura CSC 350 generator de curent continuu electricitate

Utilizatorul este offline   iuliu79 Icon

Postat 31 May 2010 - 09:46 AM
  • Membru
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 31-May 10
Ajutor cu schema electrica a Convertizor de sudura CSC 350 generator de curent continuu.
Multumesc anticipt.
0

Utilizatorul este offline   politehnica Icon

Postat 31 May 2010 - 10:14 AM
  • Tehnician
  • Vezi galerie
  • Grup: Tehnium Azi
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 17-October 09
  • Resedinta:Lyon, Franta
Poate te ajuta schemele astea:
Fisier Atasat  CS350_partea1.pdf (235.73K)
Numar de descarcari: 246
Fisier Atasat  CS350_partea2.pdf (600.6K)
Numar de descarcari: 163
mai mult nu am gasit dar sper sa-ti fie de ajutor.
0

Utilizatorul este offline   em2007 Icon

Postat 31 May 2010 - 05:25 PM
  • Tehnician
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 05-August 07
Pdf-urile astea le are deja de mai bine de o saptamana. I le-am pus eu pe un alt forum unde le-a solicitat anterior. Am scanat dintr-o carte tehnica veche, le-am curatat sa fie inteligibile si le-am facut pdf, dar n-a raspuns in nici un fel si nu s-a aratat interesat de continuare, asa ca n-am mai scanat restul.
Probabil de acolo le-ai luat, dar puteai sa-i dai un link, probabil a uitat unde le-a cerut prima data.
0

Icon mesaj  Postat 31 May 2010 - 05:37 PM
  • Membru

Vezi postareaem2007, la May 31 2010, 06:25 PM, a spus:

Pdf-urile astea le are deja de mai bine de o saptamana. I le-am pus eu pe un alt forum unde le-a solicitat anterior. Am scanat dintr-o carte tehnica veche, le-am curatat sa fie inteligibile si le-am facut pdf, dar n-a raspuns in nici un fel si nu s-a aratat interesat de continuare, asa ca n-am mai scanat restul.
Probabil de acolo le-ai luat, dar puteai sa-i dai un link, probabil a uitat unde le-a cerut prima data.

Nu nu am uitat, dar fiind ocupat cu multe alte cele am postat si aici in speranta gasirii schemei electrice exacte .Inca nu am avut timpul de a remedia defectiunea,multumesc inca o data pt ajutor.
0

Postat 31 May 2010 - 07:13 PM
  • Tehnician

Vezi postareaiuliu79, la May 31 2010, 03:37 PM, a spus:

...am postat si aici in speranta gasirii schemei electrice exacte ....

Fisier Atasat  cs350_sch1.part1.rar (341.8K)
Numar de descarcari: 107
Fisier Atasat  cs350_sch1.part2.rar (278.03K)
Numar de descarcari: 71

Acest post a fost editat de em2007: 31 May 2010 - 07:15 PM

0

Postat 31 May 2010 - 07:20 PM
  • Tehnician
Ai ghinion pe forumul asta.
Desi au cateva sute de k, fisierele nu se atasaza...

Fisier Atasat  cs350_sch2.part1.rar (341.8K)
Numar de descarcari: 96
Fisier Atasat  cs350_sch2.part2.rar (185.93K)
Numar de descarcari: 58

Acest post a fost editat de em2007: 31 May 2010 - 07:21 PM

0

Icon mesaj  Postat 31 May 2010 - 07:24 PM
  • Membru

Vezi postareaem2007, la May 31 2010, 08:20 PM, a spus:

Ai ghinion pe forumul asta.
Desi au cateva sute de k, fisierele nu se atasaza...

Atasament cs350_sch2.part1.rar
Atasament cs350_sch2.part2.rar

Multumesc inca o data pt ajutor. :biggrin:
0

Utilizatorul este offline   MITICATV Icon

Postat 01 February 2011 - 10:56 AM
  • Membru
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 01-February 11
  • Resedinta:Cernica

Vezi postareaem2007, la 31 May 2010 - 05:25 PM, a spus:

Buna ziua!Daca dintr-o mare intamplare mai aveti cartea veche dupa care ati scanat puteti sa-mi deslusiti si mie legenda din cel de-al treilea fisier? Calitatea fisierului, asa cum a ajuns la mine, nu este extraordinara. Multumesc mult!
0

Postat 01 February 2011 - 06:30 PM
  • Membru

Vezi postareaMITICATV, la 01 February 2011 - 10:56 AM, a spus:

Buna ziua!Daca dintr-o mare intamplare mai aveti cartea veche dupa care ati scanat puteti sa-mi deslusiti si mie legenda din cel de-al treilea fisier? Calitatea fisierului, asa cum a ajuns la mine, nu este extraordinara. Multumesc mult!

asta e? daca nu mai cautati-ne.73

Fisiere atasate - Atentie! Trebuie sa va autentificati in forum ca sa puteti descarca fisierele atasate

0

Pagina 1 din 1

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi)

Topic Navigation
Forum Jump

free counters
emil.matei.ro www.tehnik-top.ro Director web
Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director-Web.net Smarty Web Director Ro-Media