Comunitatea Tehnium Azi : verificare tranzistori tip BF si cu germaniu - Comunitatea Tehnium Azi

Salt la con?inut

RSS RSS Feed
  • (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2

verificare tranzistori tip BF si cu germaniu

Utilizatorul este offline   marius_med Icon

Postat 26 July 2010 - 11:58 AM
  • Tehnician
  • Grup: Tehnium Azi
  • Postari: 320
  • Inregistrat: 06-April 08
dap......s-ar putea sa fie o problema la contacte. Am gasit unul care facea probleme si le voi verifica pe toate. Dar vreau sa va intreb un lucru: de unde ar trebui sa primesc eu semnal de la etajul radio (adica cine imi ofera mie semnalul radio care apoi sa fie amplificat probabil de tranzistoarele BF 254 si ulterior de circuitul integrat)??? Imi cer scuze pt exprimare, dar cu etajele de radiofrecventa stau prost de tot in materie de cunostinte (nu ca restul ar fi foarte vaste...
0

Postat 27 July 2010 - 11:48 PM
  • Tehnician
am verificat toate contactele comutatoarelor si sunt ok acum....dar tot nu functioneaza.
Nu mai stiu ce sa ii fac....toate sunt bune, dar nu merge. E cineva din Brasov care mi-ar putea da o mana de ajutor ??? caci pe mine ma depaseste aceasta situatie...

Acest post a fost editat de marius_med: 27 July 2010 - 11:49 PM

0

Postat 29 July 2010 - 09:30 PM
  • Tehnician
am stat in seara asta pe el pana l-am dat gata. Era defect condensatorul C329 care in loc de 47nF avea 12 uF si de acolo imi tot dadea "eroare".

Ar mai fi o problema acum: pe T101 si T102 nu imi ies tensiunile adica am pe E fata de - (minus) 8 V la ambii tranzistori, iar pe UUS (FM banuiesc) nu prind decat un singur post de radio (Trinitas).... Daca imi poate da cineva o sugestie.....
0

Utilizatorul este offline   miron1947 Icon

Postat 29 July 2010 - 10:15 PM
  • Tehnium Azi Expert
  • Postari: 7011
  • Inregistrat: 05-August 07
  • Resedinta:Brasov

Vezi postareamarius_med, la 29 July 2010 - 09:30 PM, a spus:

pe UUS (FM banuiesc) nu prind decat un singur post de radio (Trinitas).... Daca imi poate da cineva o sugestie.....

Conversia CCIR-OIRT.Fisier Atasat  1.jpg (304.06K)
Numar de descarcari: 15 Fisier Atasat  2.jpg (252.33K)
Numar de descarcari: 13

Acest post a fost editat de miron1947: 29 July 2010 - 10:15 PM

“Măsoară ceea ce este măsurabil şi transformă în ceva măsurabil ceea ce nu se poate măsura.”
Galileo Galilei
0

Postat 29 July 2010 - 11:29 PM
  • Tehnician
asa este.....banda e de vina. Multumesc pentru ajutor si sugestia cu acel convertor. Probabil voi reveni cu o discutie dupa ce il voi construi, la un moment dat.

Numai bine
0

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi)

Topic Navigation
Forum Jump

free counters
emil.matei.ro www.tehnik-top.ro Director web
Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director-Web.net Smarty Web Director Ro-Media