Comunitatea Tehnium Azi : Amplificatoare audio PRO ieftine - Comunitatea Tehnium Azi

Salt la con?inut

Pagina 1 din 1

Amplificatoare audio PRO ieftine oare cat de mult merita cumparate! Evaluare Subiect: -----

Utilizatorul este offline   leo_electro Icon

Postat 30 July 2010 - 06:16 PM
  • Newbie
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 25-April 09
Am gasit un site care comercializeaza amplificatoare audio PRO destul de ieftine, banuiesc aduse tot din China, dar care au un design destul de smecher.
http://www.soundmast...php?acc=2&sc=15

Ati cumpara asa ceva? Ati mai auzit?

Thanks

Acest post a fost editat de leo_electro: 30 July 2010 - 06:17 PM

"Greselile unui om reprezinta porti catre noi descoperiri.” James Joyce
0

Utilizatorul este offline   crriss Icon

Postat 30 July 2010 - 08:31 PM
  • Junior
  • PipPip
  • Postari: 101
  • Inregistrat: 05-May 08
ia modelul asta de exemplu: http://www.soundmast....php?acc=3&p=86
2 x 120 w. RMS ( equivalente a 2 x 240 w. max.) asta se traduce cam 50W real, 120 comercial si 240 never.
uite la greutate: 11Kg. aici o sa ai o stupiza. am avut-o si eu cand am cumparat primul amplificator cinezesc. scria pe el 2x100W si avea vro 10 Kg. nu scotea mai mult de 20W si ca tot omul m-a chinuit curiozitatea sa il desfac sa vad ce e inauntru. in stanga un transformator minuscul, de vreo 40W care dupa 20 min. la volum mic era incins de nu se putea atinge, in dreapta o placa cu pese pe ea (cica etajul final) si un radiator profil L. comutatoarele de semnal si corectorul de ton pe o placa verticala, in spatele panoului frontal.
surpriza emisiunii o cutie mare, cam de 20x15cm neagra, din plastic in mijlocu carcasei. un surub M10 care trecea exact prin mijloc o tinea lipita de carcasa. nu intra si nu iesea nici un fir din ea.
va las pe voi sa ghiciti ce era. si de ce ampliful cantarea 10 kg.
ma intreb daca macar comerciantii au habar de asa ceva ca doar transportul e platit la Kg si nu intra in pret.
cei ce vor cu adevarat vor reusi, cei ce nu vor, doar se plang...
0

Utilizatorul este offline   leo_electro Icon

Postat 08 August 2010 - 08:09 AM
  • Newbie
  • Pip
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 25-April 09
Banuiam eu ca scot mai putin amplificatoarele alea.

Dar EP2500 de la Beringer cat e de bun? L-am vazut la o formatie la o nunta acu o saptamana si mi-au spus ca, de un an de zile, de cand il folosesc, nu au avut nicio problema. Doar ca se incalzeste cam tare, dar au un alt amplificator de rezerva si nu isi fac griji!

Acest post a fost editat de leo_electro: 08 August 2010 - 08:09 AM

"Greselile unui om reprezinta porti catre noi descoperiri.” James Joyce
0

Pagina 1 din 1

Subiecte Similare

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi)

Topic Navigation
Forum Jump

emil.matei.ro www.tehnik-top.ro Director web
Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director-Web.net Smarty Web Director Ro-Media