sal toata lumea.revin dupa o lunga absenta acum o saptamina ma ducsa iau niste kituri ptrun amic care vroia sa-i fac un amp dar nu am gasit asa ca mi-a recomandat vanzatorul un integrat amp2100 care nu aveaa nimic extern ma apuc sa-l alimentez dau semnalsi la vol mic aveam distorsiuni ma apucat disperarea si ma apuc sa desfac integratul surpriza inauntru gasesc 4 tranzist finale cate 2 pe canal respectiv irf9620 si k358 problema e ca nu stiu cum sa scot chestia aia care e turnata peste smd-uri ca sa pot scoate schema rog daca are cineva schema interna sa o posteze va multumesc
amp2100
|
|
Postat 16 April 2008 - 09:36 PM
|
Citeaza
daca are cineva schema interna sa o posteze va multumesc
Putin probabil sa aiba cineva schema. Totusi, daca spui ca "dau semnalsi la vol mic aveam distorsiuni ma apucat disperarea", deci performante mediocre, atunci de ce te mai intereseaza schema? Acel "integrat" sau mai bine zis amplificator capsulat este de unica folosinta iar o posibila "depanare" a sa nu isi are rostul si este si... aproape imposibila.
Amplificator audio DIY (de vanzare)
Aveti vreo problema in audio, atunci nu uitati sa cititi inainte de a posta:
- cum dimensionam un alimentator pentru amplificatoare audio? Sau cum cablam un amplificator audio?
- cum calculam un transformator toroidal?
Mai multe aici. Inca nu v-ati lamurit sau nu ati gasit subiectul care va intereseaza? Atunci puteti deschide un subiect intr-o sectiune potrivita din forum.
Daca n-ai reusit continua, daca ai reusit continua!
- cum dimensionam un alimentator pentru amplificatoare audio? Sau cum cablam un amplificator audio?
Mai multe aici. Inca nu v-ati lamurit sau nu ati gasit subiectul care va intereseaza? Atunci puteti deschide un subiect intr-o sectiune potrivita din forum.
|
|
Postat 17 April 2008 - 05:07 AM
|
am reusit sa desfac solutia de pe smd-uri dupa ce am incalzit ourmeaza sa copii schema
as vrea sa-l fac separat cu unele imbunatatiri ptr ca se auzea destul de bine la vol mare
as vrea sa-l fac separat cu unele imbunatatiri ptr ca se auzea destul de bine la vol mare
|
|
Postat 17 April 2008 - 04:53 PM
|
Atunci, dupa ce "copii" schema, poate o postezi aici sau la sectiunea "Scheme de amplificatoare audio". Cred ca i-ar interesa pe multi membri schema deoarece nu esti singurul care a cumparat acest amplificator.
|
|
Postat 18 April 2008 - 05:05 AM
|
am sa o postez si acolo dar la unele tranzistoare nu se mai vada scrisul
|
|
Postat 18 April 2008 - 09:20 PM
|
Citeaza
dar la unele tranzistoare nu se mai vada scrisul
Pai e cam naspa vio ca nu se vede scrisul.
Atunci copie asa schema iar de restul ne ocupam noi, adica sa gasim un inlocuitor potrivit pentru tranzistoarele alea care nu le descifrezi scrisul.
Pana acum am vazut circuitul integrat amplificator audio AMP2100 pe dinafara, era misto daca faceai niste poze ca sa vedem cum arata inauntru capsula. :n5: :a8:
Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
|
|
Postat 19 April 2008 - 06:36 PM
|
vio_gl, la Apr 19 2008, 07:21 PM, a spus:
stie cineva cum se salveaza imaginea in eagle ca sa o pot posta?
Pasii sunt identici si pentru scheme si pentru circuitul imprimat.
Fisiere atasate - Atentie! Trebuie sa va autentificati in forum ca sa puteti descarca fisierele atasate
-
Eagle_02.JPG (28.44K)
Numar de descarcari: 89 -
Eagle_01.JPG (63.81K)
Numar de descarcari: 96
“Măsoară ceea ce este măsurabil şi transformă în ceva măsurabil ceea ce nu se poate măsura.”
Galileo Galilei
Galileo Galilei
|
|
Postat 19 April 2008 - 09:13 PM
|
Citeaza
stie cineva cum se salveaza imaginea in eagle ca sa o pot posta?
Cea mai simpla metoda: printscreen si "Paste" in Paint. Apoi "Save As" in format JPG ca sa ocupe mai putin. Dupa aceea o inseriezi in postul tau din forum.
Asta daca nu prea ai inteles indicatiile dl. miron.
|
|
Postat 20 April 2008 - 06:22 PM
|
Cea mai simpla metoda: printscreen si "Paste" in Paint. Apoi "Save As" in format JPG ca sa ocupe mai putin. Dupa aceea o inseriezi in postul tau din forum.
|
|
Postat 20 April 2008 - 07:46 PM
|
Citeaza
cu greu am rusit sa fac ceva in paint
Sa inteleg ca nu gasesti butonul PrintScreen de la tastatura sau... ? Dupa ce il gasesti, deschizi programul "Paint" si apesi Ctrl+V sau utilizezi meniul Edit al programului unde gasesti "Paste". Apoi selectezi SaveAs iar in fereastra care se va deschide setezi calea unde se sa salva imaginea, chiar sub campul unde tastezi denumirea fisierului ai sa gasesti mai multe optiuni: selecteaza JPG si apoi dai Ok sau Save.
O alta metoda este sa salvezi direct din Eagle in format PDF cablajul desenat dar aceasta metoda din pacate nu mai stiu exact cum se face. Cauza: nu mai folosesc de 5 ani acest program.
|
|
Postat 20 April 2008 - 07:48 PM
|
donpetru, la Apr 20 2008, 08:46 PM, a spus:
O alta metoda este sa salvezi direct din Eagle in format PDF cablajul desenat dar aceasta metoda din pacate nu mai stiu exact cum se facea
Cu print in Cute PDF si arata asa.
Fisiere atasate - Atentie! Trebuie sa va autentificati in forum ca sa puteti descarca fisierele atasate
-
singlesided.pdf (72.12K)
Numar de descarcari: 59 -
EAGLE_PDF_01.JPG (31.71K)
Numar de descarcari: 67 -
EAGLE_PDF_02.JPG (25.38K)
Numar de descarcari: 53 -
EAGLE_PDF_03.JPG (39.26K)
Numar de descarcari: 43
“Măsoară ceea ce este măsurabil şi transformă în ceva măsurabil ceea ce nu se poate măsura.”
Galileo Galilei
Galileo Galilei
|
|
Postat 21 April 2008 - 05:12 AM
|
aha am incercat cu ctrl+v dar nu merge in schimb merge cu paste diseara am sa desenez schema din nou si am sa o postez
Subiecte Similare
| Subiect | Forum | Deschis de | Statistici | Ultimul Mesaj | |
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Amplificatoare audio |
ovirgil
|
|
div>

Postat 16 April 2008 - 07:10 PM